Trail

Wat is de Trail?
De Trail is een avond- wandeltocht voor Scouts die op zaterdag begint en in de nacht van zaterdag op zondag eindigt. Tijdens de Trail gebruik je een aantal tochttechnieken. Deze tocht loop je samen met je ronde/patrouille/bak.

De trail is één van de activiveiten die georganiseerd worden door het DOE-team Scouts van de Regio Delfland. Op de site http://www.doeteam.nl/ kun je meer informatie vinden.

Wanneer is de volgende trail?
De Trail wordt in de regel georganiseerd in het najaar. De datum zal waarschijnlijk rond september bekend worden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het DOE-team Scouts. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Regionale Scouting Wedstrijden

Elk voorjaar is het weer zover. De Regionale Scouting Wedstrijden (RSW). Een weekend waarin alle scouts van de regio het tegen elkaar opnemen. Een weekend met een thema, waarin diversen scouting-technieken zoals tochttechnieken, koken, sport en spel en allerlei andere activiteiten aan bod komen en waar de beste twee groepen met het pinksterweekend 3 dagen lang de regio mogen vertegenwoordigen tijdens de Landelijke Scouting Wedstrijden te Baarn.

Informatie over de Regionale Scouting Wedstrijden  van de regio Delfland is te vinden op:: http://www.doeteam.nl/